Homework pt. seminarii

In jos

Homework pt. seminarii

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 31, 2012 12:55 am

Homework pt. seminarii
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 25/09/2012
Varsta : 41
Localizare : Constanta

Vezi profilul utilizatorului http://ctcresearch.ro

Sus In jos

Tema pentru 15 noiembrie

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 31, 2012 1:20 am

Nu uitaţi de Homework-ul propus pentru cercetare pentru data de 15 noiembrie: De ce ar avea nevoie Ştiinţa de un dialog cu Teologia?
Este o temă destul de dificilă; nu e grea, dar necesită puţin studiu şi multă introspecţie. Vă rog să o priviţi cu seriozitate şi chiar să veniţi cu propuneri pe forum dacă ştiţi că nu veţi putea ajunge la seminar ori dacă doriţi să faceţi un brainstorming pe această temă. Succes!
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 25/09/2012
Varsta : 41
Localizare : Constanta

Vezi profilul utilizatorului http://ctcresearch.ro

Sus In jos

temă pentru semestrul II

Mesaj  Admin la data de Vin Feb 15, 2013 3:47 pm

Dragi studenţi,

Săptămâna viitoare începe semestrul 2 şi, pentru a putea veni în întâmpinarea dorinţei voastre de a promova această disciplină şi de a vă oferi şi alte posibilităţi de compensare a absenţei de la curs/seminar din timpul semestrului, am socotit potrivit să vă anunţ încă de la începutul semestrului câteva soluţii pentru a nu mai repeta experienţa semestrului I (sau, mai bine zis, a eşecului lui).

1. În schimbul lucrărilor de seminar care au fost multora inaccesibile şi oricum au ajuns la mine mai mult aberaţii copiate de pe net şi fără valoare în cercetarea cosmologică/fundamentală, vă ofer tuturor posibilitatea de a face o lucrare practică: veţi primi (împrumut) pentru o săptămână câte 2 cărţi pe care să le scanaţi şi să le transformaţi în eBook-uri pe care le ulterior le vom pune la dispoziţie tuturor studenţilor într-o bibliotecă virtuală spre lecturare. Găsiţi aici metodologia acestei operaţii tehnice. Măcar ceva de „muncă” propriu-zis, acasă, în confortul camerei, cred că puteţi face fiecare; altfel… îmi este greu să-mi imaginez la ce alte metode credeţi că am putea recurge pentru promovare!?
2. Toate cursurile după care veţi avea de învăţat pentru examenul de pe sem. al II-lea vor fi postate din timp – odată cu redactarea lor – pe site-ul meu personal editat special pentru studenţi în mod GRATUIT. Ca urmare vă voi da posibilitatea să pregătiţi acest examen cu mai multă seriozitate şi fără alte scuze sau intervenţii stânjenitoare.

Important: în cazul în care vreun student nu va satisface niciuna dintre condiţiile / soluţiile oferite – prezenţă Curs/Seminar; prezenţă Cerc fizică; cărţi scanate; organizare laborator de Teologie fundamentală; lucrare serioasă de seminar doar din temele menţionate pe site – îmi arog dreptul de a nu-l primi în examen pe sem. II !

În speranţa că soluţiile mele vor satisface şi studenții mai puţin activi sau mai ocupaţi, vă rog să îmi confirmaţi personal (pe acest email) cei care veţi veni joi, 21 februarie, la ora de Teologie fundamentală (8.00-11.30) ca să pot calcula exact câte cărţi voi aduce cu mine şi să nu fiu nevoit să aduc mai mult decât trebuie degeaba. Rog seriozitate şi puţină implicare.

PS: de asemenea, după cum am mai anunţat şi la examen, prin amabilitatea dnului lector Dănuţ Argintaru şi a dnei Anton Gabriela (colega voastră şi asistentă UMC), profesor de fizică la UMC, am reuşit să facem un CERC de FIZICĂ SĂPTĂMÂNAL la UMC, sala P 006, joia la ora 12.30-14.00. Cei care doriţi să participaţi – participare, întrebări sau doar simplă prezenţă – sunteţi bineveniţi; se va puncta la calculul notei finale pe sem. 2!

Vă mulţumesc pentru înţelegere!

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 25/09/2012
Varsta : 41
Localizare : Constanta

Vezi profilul utilizatorului http://ctcresearch.ro

Sus In jos

Re: Homework pt. seminarii

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum