ecumenismul si capcanele francmasonice

In jos

ecumenismul si capcanele francmasonice

Mesaj  vasile_boghean la data de Joi Ian 31, 2013 1:48 pm

din ultimele lecturi am observat o ampla actiune impotriva ortodoxiei, carti precum ecumenismul fara masca, sau ecumenismul o noua erezie a secolelor, numeste aceste actiuni si miscari ale masonilor spre o distrugere a dreptei credintei, oare aceati oameni sunt atat de orbiti incat uita ca Hristos este Calea Adevarul si VIata? de ce cauta mereu sa ne asupreasca cu tot felul de amagiri si de ce BOR nu a luat nici o masura in fata CMB?

vasile_boghean

Mesaje : 2
Data de înscriere : 31/01/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ecumenismul si capcanele francmasonice

Mesaj  pastor la data de Vin Mar 01, 2013 10:29 am

exista intr-adevar campanii impotriva ortodoxiei, insa acest lucru nu este neaparat "de actualitate"; ele sunt permanente si necesare: doar cu ajutorul incercarilor se poate "lamuri" aurul (vz Ep. Petru)

In CEB (WCC) Bis Ort are un cuvant important de spus si il spune, dar asa cum si Bis RC arata prin actele sale oficiale, WCC nu este un for care sa ajute la unificarea credintei, ci cauta dirijat sa uniformizeze credintele crestine, estompand caracteristicile traditionale - adica niveland dogmele, inclusiv ortodoxe. In aceste conditii, pariticiparea Ort la WCC la ce bun? Sau, cu alte cuvinte, exista posibilitatea dpdv al credintei ortodoxe de ECUMENISM? Shocked
avatar
pastor

Mesaje : 8
Data de înscriere : 03/01/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum